top of page

Paniikkihäiriö ripsien aikana?

Paniikkihäiriö ripsienpidennyksien aikana?

Jos sinulla on ongelma tämän asian kanssa, EHDOTTOMASTI mainitse siitä etukäteen. Se ei ole mikään nolo juttu mitä tarvitsisi hävetä. Moni ripsiteknikko ei välttämättä ymmärrä mitä se tarkoittaa tai miksi joillakin edes sellainen tulee.

Ripsienpidennyksissä on oltava pitkään silmät kiinni. Useammat ripsiteknikot sanovat että EI MISSÄÄN nimessä voi avata silmiä toimenpiteen aikana. Silloin he ehkäisevät sen, että asiakkailla ei joutuisi liimahöyryjä silmään. Jotkut liimaavat pidennyksiä kiinni teippiin/lappuun, mikä totta kai tekee sen, että silmiä ei saakaan auki. Ripsienpidennyksen laiton aikana voit aina avata silmät jos siltä tuntuu. Hyvä olisi kuitenkin nopeasti kuivattaa liima, jotta se ei alkaisi kirvelemään. Jos liimaa ottaa liikaa, ripset liimaantuvat geelilappuun/teippiin kiinni. Vuosien varrella kuitenkin ripsiteknikoilla tulee kokemusta ja sen oikean liimamäärän tuntee. Kun liimamäärä on oikea, pidennyksiä eikä ripsiä edes pysty liimaamaan lappuun/teippiin kiinni. Eli mikään ei estä avaamasta silmiä. Monella on pelko, että ripset ovat liimattu kiinni. Hyvän ripsiteknikon käsissä tämä pelko on kuitenkin turha.

Jotta pidennykset pysyisivät mahdollisimman pitkään, ne joutuu liimaamaan aika lähelle luomea. Jotta ne saisi liimattua näin lähelle, yläluomet joutuu nostamaan teipillä ylös. Herkillä ihmisillä se kuitenkin tuntuu ”pakotukselta”. Jos sinusta tämä tuntuu epämiellyttävältä, ehdottomasti mainitse siitä. Yläluomia ei ole pakko nostaa, mutta pidennykset saattavat kestää hieman huonommin. Jos sinulle on 2 tuntia liian kauan olla silmät kiinni, voit ottaa lyhemmän ajan, esimerkiksi tunnin. Voit myös pyytää, että 1 silmä tehtäisi kerrallaan. Silloin toinen silmä voi aina olla auki jos siltä tuntuu. Pyydä myös, että ripset laitettaisi mekanismituolissa, ei makuuasennossa hierontapöydällä. Jos olet haaveillut ripsistä, mutta olet pelännyt ottaa niitä, tervetuloa meille. Otamme hyvin huomioon tämän ongelman :)))


Uusimmat postaukset
Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Edelliset postaukset
Arkisto
bottom of page