top of page

KESTOPIGMENTOINTI

Kestopigmentointi -käsittelyssä väriaine viedään steriilillä kertakäyttöneulalla ihon alle. Pigmentoitaessa pigmentointiväreillä väri jää vain ihon ylimpiin kerroksiin ja haalistuu tasasesti vähitellen 1-3 vuodessa ihotyypistä riippuen. Kestopigmentointi -tekniikka on hyvin lähellä tatuointitekniikkaa, mutta pigmentoinneissa väri jää vain ihon ylimpään kerrokseen eli epidermikseen. On mahdollista, ettei väri lähde kokonaan pois koskaan.

 

Kestopigmentointi lyhentää meikkaukseen kuluvaa aikaa ja tasapainottaa pientä epäsymmetriaa. Pigmentointi on avuksi myös silloin, kun näkökyky on huonontunut ja päivittäinen meikkaaminen on haastava. Pigmentoinnin avulla korostetut kasvot näyttävät huolitelluilta vuorokauden ympäri ja kaikissa tilanteissa.

Kestopigmentointi voi tehdä ihmeitä iän haalistamille kulmakarvoille, ripsille ja huulille. Tekniikat ovat kehittyneet paljon viime vuosien aikana.

 

Kestopigmentoinnilla voi korostaa kulmakarvoja, ripsirajoja tai huulia, jotka ovat vaaleat, epätasaiset tai esimerkiksi iän myötä haalistuneet.

Hyvin rasvaisella ja suurihuokoisella iholla pigmentointi pysyy paremmin kuin micro­blading. Myös hyvin ohuelle ja hauraalle iholle sopii paremmin pigmentointi.

Kestopigmentointi on hyvä ratkaisu, jos olet allerginen meikeille, koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi jostain muusta syystä käyttää meikkiä. Se tarjoaa mahdollisuuden näyttää huolitellulta ja edustavalta myös ilman meikkiä, jopa urheillessasi.

Ennen kaikkea kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää sekä nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja.

KESTOPIGMENTOINTI.jpeg
Pigmentointia ei kannata arastella, sillä hyvin tehty pigmentointi korostaa kauniisti omien kasvojen piirteitä.
bottom of page