top of page

KESTOPIGMENTOINNIN HOITO-OHJEET

Kestomeikki eli kestopigmentointi on ensimmäisten 4-5 päivän aikana noin 30-40% verran tummempi. 

 

Noin 4-5 päivän kuluttua ruvet alkaa kevyesti ja luonnollisesti kuoriutua pois. Rupia ei saa repiä tai nyppiä pois! Rupia revittäessä ei voida taata värin tasaista jäämistä ihoon. 

 

Kestomeikin oikea värisävy ja lopputulos näkyvät 4-5 viikon kuluttua. 4 ensimmäisen päivän aikana on vältettävä veden joutumista kestomeikillä käsiteltyyn alueeseen. Tarvittaessa käytetään 1-2 kertaa päivässä ihon kuivumisen estävää jälkihoitovoidetta tai vaseliinia. 

 

Tyynyliina on vaihdettava toimenpiteen jälkeen, jotta se olisi aivan puhdas. 

 

Vahvistus tarkoittaa jo suoritetun kestomeikin korjaamista. Hoito kattaa kestomeikin uudistamisen, joka on tehty 3 viikkoa – 1,5 vuotta ensimmäisen käsittelykerran jälkeen. Jos haluat varata hoitoajan, on ilmoitettava, kuinka pitkä aika on kulunut edellisestä käsittelystä ja onko se tehty Studio Beauty Pro salongissa tai jossain muualla. 

 

Kestomeikin pysyvyyden kannalta on tärkeätä muistaa, että ihon aktiivisuuteen vaikuttavat erilaiset tekijät: ravinto, sairastuminen, lääkkeet, treeni, aurinko/solarium/sauna ja ihon ominaisuudet, mm. onko iho kuiva, normaali tai helposti rasvoittuva. Monet asiakkaat tarvitsevat ensimmäisen käsittelykerran jälkeen kestomeikin vahvistusta ja myös raikastamista jonkin ajan kuluttua, jotta lopputulos olisi kaunis.

 

Toimenpiteen jälkeen on vältettävä: Ensimmäisinä hoitoa seuraavina päivinä on vältettävä fyysistä rasitusta, hikoilua, alkoholipitoisten juomien (viini, siideri, olut) nauttimista, kauneudenhoitotuotteiden käyttöä käsitellyllä alueella, 10-14 päivän ajan suoraa auringonvaloa kestomeikkialueeseen, solariumia, saunomista, sukeltamista, kloorivettä, kemiallista kulmien/ripsien värjäämistä, ensimmäisen kuukauden aikana myös laserhoitoja ja kemiallista kuorintaa.

bottom of page