top of page

Infopaketti about pituudet&paksuudet

Pidennyksissä on olemassa pituudet 5mm-2cm. Kaikki siitä väliltä. 5,6,7mm käytetään alaripsissä, 5mm-16mm yläripsissä. Pituus tarkoittaa sitä, että kun pidennys laitetaan suoraksi viivoittimen päälle, sen pituus on sen verran. Ripsiteknikot kysyvät yleensä aina maksimipituuden. Jos se on vaikka 12mm, se ei tarkoita sitä, että koko rivistö on samaa pituutta, vaan 12 mm on kaikkein pisin. Hyvä ripsiteknikko aloittaa AINA 5, 6, 7 tai 8mm. Ne ketkä aloittavat pidemmistä, he tekevät ”ripsiverhoja”. Todella harva asiakas pyytää, että sisänurkka alkaisi pidemmästä. Jos sisänurkkaan laittaa 11mm tai enemmän, ripsien kasvaessa ne osuvat yläluomeen. Sisänurkasta eteenpäin hyvä ripsiteknikko laittaa KAIKKI PITUUDET siitä välistä. Jos maksimi on 12mm, se tarkoittaa 6,7,8,9,10,11,12. Jotkut ripsiteknikot skippaavat pituuksia, jolloin ripsiin syntyy portaat. Silloin ripsiin ei muodostu niin selkeää mallia. Jos pituuksia laittaa sekaisin, silloin häviää myös malli. Kokemattomalla tekijällä on usein vaikeaa hahmottaa, mitä pituutta missäkin on. Niitä on vaikeaa laittaa järjestyksessä koska silloin pidennykset liimaantuvat yhteen. Jos niitä ei laita järjestyksessä, ripset näyttävät siltä, että jotkut pidennykset ovat jo ylikasvaneet ja jotkut eivät.

Sopiva pituus määritellään siitä, että miten iso väli on silmän ja kulmakarvan välissä. Jos se on iso, myös pituutta voi olla paljon. Jos kulmaluu on todella alhaalla, pituutta ei voi laittaa paljon, koska silloin se menee kulmaluun päälle ja kulmakarva ”häviää”. Myös silmän syvyys syö pituutta. Syvät silmät tarvitsevat esilletuontia, eli pidempiä pituuksia. Ulkonevat silmät eivät tarvitse pituutta ollenkaan niin paljon. Suomalaisilla on yleensä silmät syvällä ja poskipäät todella korkeat. Se luo efektin, että silmät olisivat pienet. Sellaiset silmät tarvitsevat enemmän pituutta.

Kaikkein yleisin pituus on 10mm tai 11mm. 11mm on hyvä aloittaa ihan sama minkälaiset silmät on. Se luo just sellaisen efektin että ei liikaa, mutta silti näkyy. Ja tämä 11mm tarkoittaa siis maksimipituutta. Usein käy näin, että asiakas tulee meille ja pyytää samanlaiset ripset kuin kaverilla/työkaverilla/kuvassa jne. Mutta pitää ottaa huomioon, että eri pituudet näyttävät eri ripsissä/silmissä erilaisilta. Jos vaikka kaverillasi on syvät silmät ja sinulla ulkonevat silmät. Kaveri ottaa pidennykset pituutta 15mm ja näyttää hyvältä. Sitten sinä jolla on ulkonevat silmät haluat samanlaiset, voit saada shokin peilin edessä koska näytät nukelta tämän saman pituuden kanssa. Eli etsi yhdessä ripsiteknikon kanssa se paras vaihtoehto just SINULLE, älä pyydä samanlaisia kuin kaverilla tai Kim Kardashianilla. Jostain syystä kaikki aina kauhulla mainitsevat Johanna Tukiasen kun tulevat ottamaan ripset Hymiö smile Voi olla, että hänellä on tällä hetkellä yhtä pitkät ripset kuin sinulla, mutta hänellä ne vaan näyttävät pidemmiltä. Hymiö smile Pituus on aina suhteellista. Meillä on käytössä pituudet 7-18mm.

PAKSUUS. Mitä ohuempi karva, sitä pehmeimmältä ne tuntuvat. Sitä enemmän niitä voi laittaa yhteen tupsuun. Volyymiripsiä on 0,05mm, 0,06mm ja 0,07mm. Mitä ohuempi karva, sitä vähemmän se painaa. Ripset ovat punnittuja labrassa, eli painot ripsissä menee about näin: 10 kappaletta 0,05mm kuitua painaa saman verran kuin =7x0,07mm= 4x0,10mm, 2x0,15mm =1x0,2mm. Mitä hennommat omat ripset ovat, sitä vähemmän painoa ne jaksavat kantaa. Ennen käytettiin paljon 0,20mm paksuutta. Pidennykset näyttivät tönköiltä. Tässä paksuudessa on kuitenkin sitä voimaa mitä jotkut hakevat. Se on syy, miksi jotkut tykkäävät enemmän perinteisistä ripsistä. Jos kuitenkin tykkäät tästä ”Manga” eli japanilaisesta tyylistä, voit pyytää myös volyymiripset sillä tavalla, että viuhkoja ei avata. Silloin painoa ei tule niin paljon, eli omat ripset eivät kärsi, mutta silti näyttävät eroteltuilta. 0,20paksuus on kuolemassa pois volyymiripsien myötä markkinoilta. 0,15mm on yleisin perinteisissä ripsissä. 0,10mm on hennompi versio. Niitä voi laittaa monta kappaletta yhteen ripseen, silti tyyli on perinteinen. 0,07mm on yleisin volyymiripsipaksuus. Yleensä laitetaan 3-5 kuitua yhteen tupsuun, max.7. 0,05mm on todella pehmeä, eli niitä voi laittaa max.10 kuitua yhteen tupsuun. Lopputulos on todella luonnollinen. Markkinoilta löytyy myös näiden välimalleja eli 0,04mm, 0,12mm, 0,25mm ja 0,30mm mitkä ovat erittäin harvinaisia. Meillä löytyy 0,05mm, 0,07mm, 0,10mm, 0,15mm, 0,20mm.


Uusimmat postaukset
Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Edelliset postaukset
Arkisto
bottom of page